”I måndags var jag och Johan (har tagit 14 OS och VM medaljer) på möte med vår mentala coach Stig Wiklund, vi har jobbat med honom i nästan 20 år. Han får oss fortfarande att tänka i nya banor.
Så försök ge din omgivning lite mer beröm, det är något Stig är helt galet bra på. Jag känner mig alltid full med ny energi när vi träffats.”
- Anna Olsson OS – guldmedaljör 2006 -

”Tack vare mental träning kom jag tillbaks efter fiaskot i OS 2010 i Vancouver och tog VM guld i skidskytte 2011. Jag mådde också så mycket bättre när jag jobbade med mental träning och Stig!”
- Helena Ekholm, en av världens bästa skidskyttar genom tiderna –

"Stig har jobbat med mental träning och det coachande förhållningssättet med våra ledare i några år och det har varit mycket utvecklande och givande!”
- Leif Lindholm, framgångsrik VD Fresks Group AB som finns på 23 anläggningar i landet, omsätter ca 1,4 miljarder och har ca 370 medarbetare –


- Robert Bergh, en av Sveriges mest framgångsrika travtränare -

”Stig utmanar mig mentalt hela tiden och ser till att jag aldrig
slutar utvecklas som person och skidåkare.”
- Britta Johansson Norgren, världens bästa långloppsskidåkare –

”Det är en mycket spännande mental coachresa som jag har startat med Stig. Jag är verkligen nöjd att jag har börjat jobba med mental träning. Det ger mig fantastiskt mycket!”
- Johnny Takter, en av världens bästa travkuskar –

”Vårt fokus på mental träning och coaching och samarbetet med Stig under väldigt många år, har varit avgörande för våra fantastiska framångar i och utanför skidspåret.”

– Anna och Johan Olsson, mångfaldiga OS-och VM-guldmedaljörer –

”Mitt jobb med mental träning och coaching har medfört att jag mår mycket bättre och att vår ICA-butik har utvecklats på ett helt fantastiskt sätt under de mer än 10 år som vi har jobbat med Stig!” -

– Kristina Wallin-Nyhlén, framgångsrik ICA-entreprenör i Nyland –

”Vi har haft en häftig mental resa med vår personal tillsammans med Stig. Det har betytt oerhört mycket för våra framgångar på travbanorna i Sverige och internationellt.”

– Robert Bergh, Sveriges främste travtränare –

”Genom mental träning och coaching har jag ständigt utvecklats och tagit många steg framåt. Det har jag haft stor nytta av som ordförande i Norra Skogsägarna och som kommunalråd i Storuman. Stig och jag har jobbat ihop i över 10 år!”

– Tomas Mörtsell, framgångsrikt kommunalråd i Storuman –