Dagens citat

Om du alltid säger "vi får se" händer det aldrig någonsin någonting.

Nalle Puh

Stig Wiklund vill inspirera, ge energi, utmana och framför allt ge praktiska verktyg

Välkommen till en inspirationsföreläsning som ger en riktig energikick och användbara praktiska verktyg till dig själv och arbetsplatsen/teamet/företaget/idrottslaget.
Med stor framgång har Stig Wiklund i över 25 år varit verksam med föreläsningar. Han är en resultatinriktad entusiast med ett högt tempo i föreläsningarna, där humor och allvar blandas friskt!

Målet med Stigs föreläsningar är att ge inspiration, mentala utmaningar samt att starta en process som ska ge ett lyft, stärka, förbättra och utveckla dig själv och arbetsplatsen/teamet/företaget. Målet är att varje deltagare skall inse att det är vår egen inställning och utstrålning som är avgörande för hur vi lyckas i livet.

Stig har jobbat som regionchef på LRF i Västernorrland i 25 år och har stora insikter i vardagen på en arbetsplats. Denna kontakt är mycket värdefull när han jobbar med andra arbetsplatser och medarbetare. Tillsammans med medarbetarna har Stig praktiskt byggt upp Den goda arbetsplatsen på Rossö Gård i Nyland och Bollsta Herrgård, Ångermanland som har fått utmärkelse i Alectas tävling om Sveriges bästa arbetsplats. Dessutom har Stig varit med och är med och byggt framgångsrika arbetsplatser som har fått fina utmärkelser bl a ICA Rosen i Nyland och Travteam Robert Bergh.

Här kommer några rubriker på Stigs föreläsningar:

 

 • Tips och idéer på hur man skapar Den goda arbetsplatsen
 • Tips och idéer på hur man får Motivation på jobbet
 • Tips och idéer på hur man får Inspiration i vardagen
 • Mental träning för att må, fungera och prestera bättre
 • Tips och idéer på hur man får Balans i livet
 • Det coachande ledarskapet
 • Tips och idéer på hur man Coachar sig själv och andra
 • Tips och idéer på Konsten att övertyga
 • Våga se möjligheter
 • Bygg ett starkt varumärke
 • Hur ska jag inspirera mig själv och motivera andra?
 • Konsten att sätta upp mål och nå dem

 

Gemensamma föreläsningar med Johan Olsson
Johan Olsson har i mer än 10 års tid jobbat med mental träning tillsammans med mentale coachen Stig Wiklund. De träffades 2003 och sedan dess har de jobbat tillsammans. Stig har coachat Johan genom svårigheter, framgångar, besvikelser och höjdpunkter med mentala verktyg som har gjort Johan till en av de bästa i världen. En synnerligen spännande resa.

Nu vill Johan och Stig berätta om det framgångsrika och unika mentala samarbetet i föreläsningsform. Johan och Stig är helt övertygade om att de mentala verktyg som de har jobbat med fungerar för alla människor för att fungera, må och prestera bra oavsett vad du gör och håller på med.

Johan och Stig vill berätta, inspirera och föreläsa om hur du kan välja eget spår, att vara bäst när det gäller. Förstå dig själv och andra för att lyckas nå toppen. Att ha rätt mental inställning. Hur du skapar rätt attityd för att bli bäst när det gäller. Hur svårigheter kan bli själva förutsättningen för att lyckas nå stjärnorna. Hur mental träning gör skillnad som gör skillnad. Hur viktigt det är med förberedelser för att bli bäst i världen. Vilka framgångsfaktorerna är för att bli bäst i världen. Att våga hålla i och hålla ut oavsett vad som händer.